Ultieme VRIJHEID!

Ontwerp jouw ideale business lifestyle en her-claim jouw vrijheid als ondernemer én als mens, zonder omzet of klanten te verliezen en zonder harder te werken.

arrow-down

Je denkt er al een tijdje over na hè?

Hoe jij meer VRIJHEID kunt creëren…


Want je wilt meer tijd om te kunnen genieten van je gezin, familie, vrienden en hobby’s.

Maar je wilt óók meer tijd om te focussen, zodat je jouw business naar een next level kunt brengen.


Telkens kom je echter niet heel ver, want je bent bang dat je omzet of klanten moet inleveren of dat je nóg harder moet werken.


Je denkt dat het gewoon niet allemáál kan.


Het is het één of het ander.


Je zult ergens concessies moeten doen.


Toch?

Ervaar jij nu dit?


 • Je bent de hele dag druk met klanten tevreden houden
 • Je zit dagelijks verstrikt in uitvoering en proces
 • Je komt niet meer toe aan je gezin en je hobby’s
 • Je werkt lange dagen en neemt weinig pauze
 • Je voelt je inmiddels een slaaf van je eigen bedrijf
 • Je neemt je werk vaak mee op vakantie
 • Je ervaart veel stress en maakt je zorgen over de toekomst
 • Je bent dagelijks veel brandjes aan het blussen
 • Je bent veel tijd kwijt met dingen die geen geld opleveren
 • Je dreigt in een burn-out te raken als er niets verandert
 • Je weet niet hoe je de situatie moet veranderen


Als één of meerdere situaties op jou van toepassing zijn, dan weet ik wat jij nodig hebt.


En dat is een systeem om je vrijheid terug te krijgen, zonder omzet te verliezen.


Dat systeem is het unieke 4-Pijler-Systeem, waarmee jij jouw ideale business lifestyle ontwerpt.


Wanneer jij elke pijler binnen dit systeem inricht  volgens jouw ideale mix, dan zorg jij ervoor dat jij jouw VRIJHEID als ondernemer én als mens kunt her-claimen!


Het is géén onze-size-fits-all systeem, want iedere ondernemer is uniek. Er is er niet één precies zoals jij. Ook jouw wensen en behoeften voor VRIJHEID  zijn uniek.


Maar met behulp van het 4-Pijler-Systeem kun jij JOUW ideale business lifestyle ontwerpen.

En dat niet alleen, je krijgt ook de handvatten om stap voor stap het ontwerp voor jouw ideale business lifestyle in de praktijk te brengen.


Want alleen weten hoe jouw ideale business lifestyle eruit ziet is niet genoeg.


Je wilt het natuurlijk ook tastbaar maken, zodat jij écht die VRIJHEID in business en leven kunt ervaren.


En dáár is het “Ultieme Vrijheid!” programma volledig op ingericht!


Je gaat niet alleen je ideale business lifestyle ontwerpen, maar je krijgt ook de tools en de begeleiding om daadwerkelijk die stappen te zetten die nodig zijn om Ultieme Vrijheid in business en leven te ervaren.

Oké Bianca, hou maar op. Ik weet genoeg! Ik wil graag met jou in gesprek over hoe ik mijn ideale business lifestyle ontwerp.

Hoe ziet het unieke 4-Pijler-Systeem eruit?


Het 4-Pijler-Systeem is opgebouwd uit de pijlers Core Business, Marketing, Systemen en Mindset. Deze 4 pijlers zijn samen de fundering van jouw bedrijf.


Een stevige fundering zorgt er niet alleen voor dat jij vrijheid ervaart, maar ook dat jouw bedrijf tegen een stootje kan én klaar is om verder te groeien als dat wenselijk is.


Het inrichten van de pijlers op de manier zoals jij dat ECHT wil, is dé weg naar ULTIEME VRIJHEID.

Pijler #1: Core Business


Eén van de belangrijkste elementen binnen deze pijler is dat jij alleen nog maar werkt met jouw ideale klanten. We gaan ervoor zorgen dat alles congruent is met elkaar: je klanten, je diensten, je prijzen. Zodat jij de juiste omzet en winst gaat behalen en jij hiermee een businessmodel ontwerpt dat vóór jou werkt, zodat jij geen slaaf meer bent van je bedrijf.


Pijler #2: Marketing


De identiteit van JOU als merk staat binnen deze pijler voorop. We gaan aan de slag om jouw merk strategisch in te zetten, zodat de juiste klanten naar je toekomen. We werken zowel aan interne branding (dat gaat over jou) als aan externe branding (wat jij laat zien aan de buitenwereld) en bepalen de ideale marketingstrategie voor jouw bedrijf. Je doet alleen nog aan marketing op een manier die jij leuk vindt.


Pijler #3: Systemen


Je elimineert  tijd-, geld- en energielekken, die de verdere groei en bloei van jouw bedrijf én jouw gevoel van vrijheid in de weg staan. We zorgen ervoor dat jouw bedrijf als en geoliede machine loopt en jij grip hebt op jouw marketing- en verkoopproces. Zo wordt het voor jou een stuk makkelijker om nieuwe klanten aan te nemen en bestaande klanten te behouden.

Pijler #4: Mindset


Binnen de Mindset pijler kijken we naar wat nodig is om jouw Mind, Body & Soul te voeden zodat jij een Kickass CEO mindset krijgt. Want een Kickass CEO mindset zorgt ervoor dat jij volledig eigenaarschap hebt over je business én je leven, volgens jouw regels, zonder concessies te doen. Mindset gaat als een rode draad door je hele bedrijf. Het is naast passie dé grote drijvende kracht.


Wat het jou oplevert!


ULTIEME VRIJHEID!

Wat dat dan ook voor jou betekent.

Is dat een 4-hour-workweek of met je laptop in een hangmat?

Of wil jij gewoon 3 tot 5 dagen werken, maar dan wel in de relaxstand?

Prima!


Je zal mij niet horen zeggen dat iets niet kan. Wat het ook is dat jij wilt bereiken, dáár gaan we voor!


Ik geloof dat er voor elk probleem een oplossing is, en daarom denk ik heel graag met je mee over de stappen die gezet moeten worden om jouw dromen écht waar te maken. Ook al lijken die dromen nu op dit moment wellicht nog heel ver weg voor je.


Er IS gewoon een oplossing, waar jij je helemaal in kunt vinden. Ik weet het zeker!


Wat betekent Ultieme Vrijheid werkelijk voor jou?


Stel dat jij morgenochtend wakker wordt en alles is precies zoals jij het wilt hebben...


Wat is er dan veranderd?


Hoe voel je je dan?


Hoe ziet je bedrijf eruit?


Hoe ziet je leven eruit?


Waar merk jij precies aan dat dit jouw ideale business lifestyle is waarin jij zojuist bent wakker geworden?


Wat merkt jouw omgeving daarvan?


Stel je dat eens voor... zou dat niet heerlijk zijn allemaal?


Maar...


Wat voor gevolgen heeft het als er nu NIETS verandert?


Hoe ziet je bedrijf en je leven eruit als er over 5 jaar nog steeds niets is veranderd?


En hoe voel je je dán?


Volgens mij is dat gewoon RUK! Toch?


Ik voelde mezelf in ieder geval wél RUK, toen ik in een situatie zat waarin ik mij gevangen voelde in mijn bedrijf én in mijn leven. Ik stevende hard op weg naar een burn-out en bleef maar in een destructieve cirkel rennen.


Dat was niet gezond.


Ik heb toen actie ondernomen om stap voor stap mijn situatie te veranderen. Want gevangen zitten was gewoon géén optie. De drang naar VRIJHEID was en is nog steeds zeer groot.


Daarom staat werkelijk alles wat ik doe in het teken van vrijheid. Er gaat voor mij niets boven ULTIEME VRIJHEID ervaren in mijn business én in mijn leven.


En dat gun ik jou ook!

Is jouw drang naar vrijheid ook groot? Bespreek dan met mij de mogelijkheden om de eerste stappen richting ULTIEME VRIJHEID te zetten.

Hoe gaat het in zijn werk?


Een samenwerking met mij duurt altijd minimaal 3 aaneengesloten maanden en kan daarna per maand verlengd worden.


Afhankelijk van jouw wensen, behoefte en jouw voortgang, kun je het traject zo lang of zo kort maken als je zelf wilt.


We hebben gedurende het traject intensief contact via ZOOM, e-mail, telefoon en WhatsApp. Het is dus een volledig online 1:1 traject, zodat jouw toch al drukke agenda niet nog eens belast wordt met extra reistijd. 


Je krijgt van mij sowieso te allen tijde de ondersteuning die jij nodig hebt om jouw doelen te bereiken. Dat is per ondernemer verschillend en hangt ook af van de dagelijkse operatie.


Tijdens onze samenwerking, gaan we stap voor stap de 4 Pijlers inrichten en ontwerpen we jouw ideale business lifestyle. Je brengt een en ander tegelijkertijd in de praktijk, zodat het ook tastbaar wordt en je al snel meer vrijheid zult ervaren.


We bekijken welk tempo qua verandering past bij jou en jouw bedrijf, zodat je stappen blijft zetten en het niet overweldigt.


Ik begrijp namelijk heel goed dat je ook nog een dagelijkse business hebt te runnen en dat Tijd te Kort een veel voorkomend probleem is.


Het gaat daarom om de ideale combinatie van het runnen van je bedrijf en tegelijkertijd veranderingen doorbrengen en de hoogst mogelijke resultaten bereiken.


Om jou maximaal te ondersteunen, ben ik niet alleen jouw Businesscoach, maar ook jouw sparring- en accountabilitypartner. Ik help je met planning, structuur, focus en spoor je telkens aan stappen te blijven zetten in de juiste richting.


Verandering is lastig, zeker als je heel druk bent. Het weten WAT je moet doen is niet genoeg om écht dingen te veranderen.


Je moet ook weten HOE je dat moet doen en welke stappen daar allemaal voor nodig zijn, specifiek voor jouw bedrijf.

 


Daarom help ik jou ook inhoudelijk, tot in detail, met alle acties die er van jouw kant nodig zijn om jouw ideale Business Lifestyle te ontwerpen en ik stop niet totdat het naar jouw zin is.

 

Indien gewenst help ik jou daarnaast bij het inzetten van de juiste resources, om ervoor te zorgen dat je niet vastloopt in de dagelijkse operatie.

Klinkt het allemaal nog steeds interessant?

Neem contact met mij op voor een vrijblijvend Adviesgesprek. Dan bekijken we samen hoe we jouw ideale business lifestyle gaan ontwerpen zodat jij ULTIEME VRIJHEID kunt ervaren.

Jeroen Stalenhoef

AJS Advies

Heel verhelderend en heel waardevol, dat is wat ik in zijn geheel over de coaching van Bianca kan zeggen. Ik was heel erg op zoek naar mijn ideale klant, waar ik precies naar toe wil en de manier waarop ik mijn diensten aan de ideale klant kan overbrengen. Ik vond dat de basis van mijn bedrijf rommelde en had echt de behoefte aan meer focus, zodat ik het fundament van mijn bedrijf sterker kan maken en daarop verder kan bouwen. Bianca weet op een prettige manier de vinger op de pijnplekken te leggen en onderbouwt dat ook goed. Ik krijg geen kant en klare oplossingen, maar Bianca stelt de juiste vragen, waardoor ik mijn eigen weg kan ontdekken. Hierdoor kan ik onder andere veel beter mijn boodschap naar mijn klanten overbrengen. Wat ik ook fijn vind is de tips, tools en het actieplan die ik gekregen heb waar ik ook echt mee aan de slag kan. Ze helpen mij focus te houden en acties te blijven nemen. Het is erg fijn om richting te hebben en daar stap voor stap aan te kunnen werken.

Kim Nelissen

Tekstbureau KimTikt

Ik voel nu al vrijheid voordat ik daadwerkelijk begonnen ben, dat zei ik na mijn eerste coachingsessie met Bianca. Ik kon maar niet de tijd en de ruimte in mijn hoofd vinden om AAN mijn bedrijf te werken. Ik heb soms grootse plannen, maar als het te groot wordt, doe ik het niet en blokkeer ik als het ware. Bianca liet mij zien dat het oké is om het allemaal in kleine stapjes te doen. Het hoeft niet allemaal groot en in één keer. Blijkbaar vergeet ik dan toch dat het ook anders kan. Ik ben heel erg iemand van de korte klapjes. Als iets te ver weg is, vind ik het niet boeiend meer en haak ik af. Maar doordat ik samen met Bianca wel de stapjes kleiner kon maken, voelde dat echt als een soort opluchting. Het is op deze manier veel makkelijker om echt de stappen te blijven zetten die ik wil zetten. Bianca ondersteunt mij daarin, geeft praktische tips op basis van haar ervaring en is voor mij die bekende stok achter de deur. Heel fijn.

Brenda van Dijk

De High-end Strateeg

Ook al ben ik zelf businesscoach, toch is het heel fijn als iemand regelmatig met je meekijkt. Ik ken Bianca al jaren en wilde kijken waar ik kan verbeteren c.q. aanpassen en waar mijn kansen liggen. Ik kreeg de bevestiging dat ik veel dingen goed doe, maar Bianca heeft me ook duidelijk laten zien, waar mijn kracht ligt, waar ik in uit kan blinken en hoe ik dat verder kan positioneren. Bianca geeft op een mooie, verfrissende manier feedback, waar je direct stappen mee gaat zetten. De vragen die Bianca stelt zetten me aan het denken, geven me inzichten en zorgen voor een andere mindset. Dit alles helpt mij om mij duidelijker te onderscheiden van anderen.

Marian Verschuren

De Essentie, praktijk voor kernvragen

Bianca was mijn business coach op het moment dat ik graag stappen wilde maken met mijn bedrijf. Tegelijkertijd zat ik privé in een emotionele “achtbaan”. In het begin dacht ik: “Dit is niet het moment voor business coaching”. Echter niets bleek minder waar. Het was het perfecte moment. Dat kwam ook en vooral door de aanpak van Bianca. Doordat ze professioneel helemaal bij mij kon aansluiten met haar feedback en haar doortastende, soms confronterende vragen die ik juist nodig had, kon ik zelf vanuit een overzicht positie kijken naar mijn eigen situatie. Hierdoor heb ik stappen kunnen maken met mijn bedrijf, kunnen doen wat ik graag wilde doen en op dat moment nog niet deed. De business coaching van Bianca heeft mij persoonlijk en zakelijk een boost gegeven die ik graag wilde en het was precies wat ik nodig had! Dank je wel Bianca! Heel erg blij mee!

Michael Schulze

Verdien wat je waard bent!

Iedere goede coach laat zich coachen. Bianca heeft mij afgelopen jaar gecoacht en heeft daarmee gezorgd dat ik meer focus heb gekregen en beter presteer dan voor die tijd. Bianca is geduldig en weet snel en goed de vinger op de zere plek te leggen. Zo is ze in staat om ogenschijnlijk onoverkomelijke problemen om te buigen naar behapbare hindernissen. Hindernissen waar jijzelf, met haar hulp, oplossingen voor kunt bedenken. Bianca verstaat haar vak als coach en is daarbij ook nog eens goed op de hoogte van verschillende technische aspecten die je als zelfstandige tegen kunt komen. Ze kan je coachen op omzet, mindset en techniek, dus wil je verder komen, snel over issues en problemen heen stappen en doorgaan met wat voor jou belangrijk is, dan is Bianca de aangewezen persoon.

Van de Stadt Solutions

Bianca van de Stadt

Businesscoach
Prins Hendrikstraat 89
1501 AP Zaandam
bianca@vandestadt.com
06 215 475 26


KvKnr. 51542862
BTWnr. NL188627406B01


© 2019 Van de Stadt Solutions