Boek nu snel en makkelijk jouw volgende FIX-IT sessie
NU BOEKEN!

Loop jij vast in je Business, je Werk of je Privéleven? En ben jij op zoek naar een oplossing?

Ja, je bent op zoek naar een oplossing, maar je hebt geen zin in lange trajecten, een duur coachingsprogramma, soul-searching, of gegraaf in het verleden.

Je wilt gewoon concreet weten wat je kunt doen, maar je weet niet in welke richting je het moet zoeken of welke oplossing het beste bij je past. Er zijn zoveel wegen en er is zoveel informatie. Je hebt geen tijd, zin en energie om ál die wegen uit te zoeken, laat staan te bewandelen, totdat je eindelijk bij jouw ideale oplossing bent.

Je wilt geen tijd verliezen met geneuzel, maar concrete stappen zetten in de juiste richting

Wil jij snel van A naar B?

Boek dan bij mij een FIX-IT sessie
Boek hier!

Mijn naam is Bianca van de Stadt, en ik ben jouw sparringpartner om de uitdagingen in je business, je werk of je privéleven te tackelen.

Concreet, recht door zee en echt iets waar je mee verder kunt.

Door mijn brede interesse en ervaring op allerlei gebied, in combinatie met mijn creativiteit en extreme oplossingsgerichtheid, ben ik een all-round probleemoplosser. ​​Dit is iets wat ik van nature al zo lang ik me kan herinneren gewoon doe.

Ik sta bekend om mijn helikopterview en snel tot de kern komen. Ik weet daarmee jouw blinde vlekken zichtbaar te maken en je de oplossing aan te reiken.

Je hoeft dan alleen nog maar de oplossing te pakken en er iets mee te doen.

Hoe heerlijk is dat?

Eindelijk een oplossing binnen handbereik zonder gedoe.

Wil jij dat ook?
Ja ik wil de oplossing!

Kom je bij mij met een probleem, dan gaan we op zoek naar de oplossing

Als buitenstaander van jouw probleem, in combinatie met mijn brede ervaring en skills, weet ik de juiste vragen te stellen, waardoor jij snel tot de kern komt en de oplossing, die ver weg leek, ineens binnen handbereik is. Je hoeft het dan alleen nog maar te pakken. Dat is toch wat je wilt?!

 

 Welke deuren gaan er voor je open als jij de oplossing hebt voor jouw probleem?

 

Hoe voel je je dan? Blij, opgelucht, energiek, bruisend, in controle, gemotiveerd?

​Wat voor impact heeft het vinden van de oplossing in je business, je werk of je leven?

 

Waar wacht je nog op?

Als jij een ‘niet lullen maar poetsen’ iemand bent…

Boek dan hier jouw FIX-IT sessie
Ja ik wil het!

Hoe werkt het en wat is jouw investering?

  • We gaan in 90 minuten op zoek naar de kern van jouw probleem.
  • Ik reik jou binnen deze 90 minuten een oplossing aan die passend is en waar je écht mee verder kunt.
  • De FIX-IT sessie vindt plaats via Skype (Wil je liever offline afspreken? Stuur me dan een e-mail).
  • Je krijgt een MP3 opname van de sessie, zodat je die nog eens op je gemak kunt beluisteren en je geen aantekeningen hoeft te maken.
  • Van te voren krijg je nog een aantal vragen per mail, zodat je de sessie goed kunt voorbereiden. Indien nodig, hebben we nog verder mailcontact om vooraf al zaken wat duidelijker te maken, zodat jij de meeste waarde uit de FIX-IT sessie kunt halen.
  • Jouw investering hiervoor is 397 euro exclusief btw.

 

Ben je in loondienst? Vraag dan eens na wat de mogelijkheden zijn in het opleidingenbudget of in hoeverre jouw werkgever een bijdrage wil leveren aan de FIX-IT sessie. Je werkgever is er ook bij gebaat als jij de oplossing vindt.

 

Wat is jouw volgende stap?

Klik op de button om direct in mijn agenda een afspraak te maken. Nadat je geboekt hebt volgt het betaalproces (nadat je betaling is gecontroleerd en akkoord bevonden, is je afspraak definitief).