Niet altijd kan iets in één keer geFIXT worden!

Het lukt niet altijd om snel tot een oplossing te komen. Soms zijn dingen gewoon complex en is er een hoop shit tegelijk aan de hand. En alles heeft invloed op elkaar. Grote stappen snel thuis is dan niet de oplossing.

 

Wanneer je privé niet lekker zit, dan heeft dat vaak  zijn weerslag in je Business of op je Werk.

 

Je neemt jezelf immers overal mee naar toe. Dus privé en zakelijk strikt gescheiden houden dat lukt meestal niet. En dat moet je ook niet willen. Je maakt dan dingen nodeloos ingewikkeld.

 

Herken je dit?

Je omzet is niet wat het moet zijn. Er komen geen nieuwe klanten of een grote klant is net weggelopen. Je marketing flopt. Je hebt personeelsverloop en/of veel ziekteverzuim. De operatie van je bedrijf verloopt stroef en je maakt meer uren dan je zou willen.

Of je hebt conflicten op het werk. Je wordt gepasseerd voor die ene promotie. Je haalt je targets niet. Je team draait niet lekker soepel en van bovenaf lijken ze niet te begrijpen voor welke uitdagingen jij elke dag staat.

Kortom, het gaat even niet zo lekker. Of dat nou privé, op je werk of in je business is, dingen gaan gewoon niet goed of mislukken. Wat normaal zonder moeite goed gaat, daar worstel je nu mee en dat frustreert. 

 

Snel geïrriteerd zijn en kortaf reageren zijn duidelijke signalen dat er iets moet veranderen.

 

Misschien kun je de situatie zelf niet veranderen, maar wat je wel kunt veranderen is hoe je ermee omgaat. Hoe je reageert, hoe je denkt. Daar heb jijzelf allemaal en altijd invloed op.

 

Maar omdat je nu midden in jouw probleem staat, weet je niet hoe je dat moet aanpakken. Zeker niet omdat er gewoon veel op je bordje ligt momenteel. Iedereen trekt aan je. Iedereen wil iets van je. Iedereen kan de pot op! (denk je wellicht)

When shit hits the fan...

Als jij zelf het overzicht kwijt raakt en je veel stress ervaart dan kom je weer in controle door de hulp van een buitenstaander in te roepen. Je zit vaak te diep in je eigen gedoe om nog te kunnen zien hoe en wat je kunt veranderen. Er spelen veel emoties mee die je niet zomaar uit kunt zetten en die ervoor zorgen dat je steeds meer in een overlevingsmodus komt te zitten. Dit gaat van kwaad tot erger en leiden uiteindelijk tot een burn-out

 

Dat is niet wat je wilt toch?

 

Want hoe zou het voor je zijn als je weer ontspannen bent, voluit lacht en gewoon geniet van het leven?

 

Zou het niet heerlijk zijn als je business lekker loopt en jij succesvol kunt zijn? Of hoe fijn is het als je met plezier naar je werk gaat en voor jezelf een prettige werksfeer creëert? En thuis? Hoe zou het privé eruit zien als jij weer lekker in je vel zit? Hoe gaat het tussen jou en je partner en/of met je kinderen, familie, vrienden, je hond? Of misschien vind jij juist wel jouw droompartner als je eindelijk lekker in je vel zit! Wie weet?!

 

Omdat jij jezelf overal mee naar toe neemt, is het belangrijk dat jij lekker in je vel zit!

 

Jouw volgende stap begint hier

Je wilt verandering in de situatie, maar je weet niet hoe en wat. Maak je geen zorgen, want je bent hier op de juiste plek. Met het FIX-IT Intensive traject help ik jou weer grip te krijgen op deze stressvolle situatie, zodat jij weer lekker in je vel komt te zitten. 

 

Wat is het jou waard om weer blij, gelukkig, ontspannen en energiek in het leven te staan?

Zet nu jouw volgende stap en ga ervoor!

Wat krijg je?

FIX-IT sessie

Je krijgt in totaal 6 FIX-IT sessies en deze vinden om de week (dus elke 2 weken) plaats. Een FIX-IT sessie duurt 90 minuten en vindt plaats via Skype. Wil je liever offline afspreken, stuur me dan een e-mail. Alle afspraken vinden plaats op dinsdag, woensdag of donderdag.

eCoaching

Naast de FIX-IT sessies krijg je via e-mail 13 weken (of in ieder geval tot de laatste sessie is ingepland) een online in te vullen reflectieformulier waar ik elke week (binnen 1 werkdag) op zal reageren. De eCoaching helpt jou om sneller voortgang te boeken en het geleerde in de praktijk te brengen.

Ik ben er voor jou!

Is er tussen de FIX-IT sessies en de eCoaching toch een prangende vraag of zit je ergens mee en kan dat niet wachten? Geen probleem. Ik ben er voor jou! Je kunt me tussendoor altijd mailen. Ik beantwoord jouw mail dan binnen 1 werkdag.

Wat is jouw investering?

Het FIX-IT Intensive traject van 6 FIX-IT sessies (á 90 minuten per keer) en gedurende het gehele traject eCoaching (inclusief extra mogelijkheid tot contact) kost jou 2.997 euro*, exclusief btw. 

* Na betaling ontvang je een link naar mijn agenda, zodat jij meteen je eerste FIX-IT sessie kunt boeken. We gaan zo snel mogelijk concreet aan de slag!

 

Ben je in loondienst? Vraag dan eens na wat de mogelijkheden zijn in het opleidingenbudget of in hoeverre jouw werkgever een bijdrage wil leveren aan dit traject. Je werkgever is er ook bij gebaat als jij weer lekker in je vel zit.

Heb je behoefte aan meer informatie? Boek dan een gratis gesprek zodat we jouw opties kunnen bespreken en nader kennis kunnen maken. Ga direct naar mijn agenda >>