Voor elk Probleem een Oplossing!

GRATIS eBook "Tijd te Kort?"

9 redenen waarom jij Tijd te Kort komt en de eerste stap die jij vandaag kunt zetten om dát te veranderen

arrow-down

Het is mijn overtuiging dat er voor elk probleem een oplossing is. Het geeft mij een enorme kick om mijn tanden in problemen te zetten en de oplossing te vinden. 

De drive om problemen op te lossen heb ik al sinds ik een klein meisje was en een beetje begon te snappen hoe mijn omgeving in elkaar zat.

Ik zag namelijk mijn ouders worstelen met problemen, wat hen veel pijn, frustratie en boosheid heeft opgeleverd.

Mijn ouders hebben het zich onnodig ingewikkeld gemaakt door te denken in onmogelijkheden en geen hulp in te roepen. Ze hebben zich afgezet tegen dingen omdat het onbekend en eng was.


Als ze dat niet hadden gedaan hadden ze in mijn ogen een veel leuker leven gehad en wellicht ook langer geleefd, want ze zijn al op 67 en 73 jarige leeftijd overleden.


Uiteindelijk heeft de manier waarop mijn ouders met problemen omgingen voor heel veel bitterheid gezorgd.


Het frustreerde mij enorm om dat te zien bij mijn ouders. Ik herinner me nu nog steeds de onmacht die ik voelde omdat ik zo graag wilde helpen.

Maar volgens mijn ouders overkomen problemen je en daar kun je niets aan doen.

Als klein meisje voelde ik dat dat niet waar was. Maar ik had toentertijd niet de woorden en de kennis en kunde om daar verandering in aan te brengen.

Wel heb ik een enorme interne drive ontwikkeld om problemen, klein en groot, te willen oplossen voor iedereen

Want dan was iedereen vrij en gelukkig. 


Maar als klein meisje stond ik vooral aan de zijlijn en voelde ik me onmachtig om er iets aan te doen.

En nu, als volwassene, met een berg ervaring en opleiding, ben ik wèl in staat om problemen op te lossen. En ik snap nu ook waarom vrij en gelukkig zijn zo belangrijk is voor mij. Het is voor mij de essentie van ZIJN!


Mijn missie is dan ook: Vrijheid voor elke Ondernemer!


En daarom heb ik al mijn kennis en kunde van de afgelopen jaren gebundeld in mijn bedrijf Van de Stadt Solutions.


Zodat ik ondernemers kan helpen om hun ideale business lifestyle te ontwerpen door hen de juiste inzichten en tools te geven, zodat hun bedrijf in dienst staat van de ondernemer en niet andersom.


Ik weet zelf heel goed wat het is om me gevangen en me een slaaf  te voelen van mijn eigen bedrijf, waardoor ik geen vrijheid ervoer, noch in mijn business, noch in mijn leven.

Ik ben juist ondernemer geworden omdat VRIJHEID bij mij op nummer 1 staat. 

Maar dat was jaren lang ver te zoeken. Dat kwam omdat ik niet de juiste informatie had, niet werkte met de juiste systemen en dingen deed die eigenlijk niet bij mij paste. 


Geen klanten en een lege bankrekening hebben mij meermalen tot wanhoop gedreven.

Pas toen ik na jaren van worstelingen het 4-Pijler-systeem had ontwikkeld en ging toepassen in mijn eigen bedrijf, kwam er verandering.

Inmiddels heb ik het systeem zo geperfectioneerd dat het de fundering vormt onder mijn bedrijf en ik nu ultieme vrijheid ervaar.


Wil jij ook ULTIEME VRIJHEID ervaren? 

Dan nodig ik je uit contact met me op te nemen voor een vrijblijvend Adviesgesprek, om nader kennis te maken en om te kijken hoe ik jou hierbij kan helpen. Ik ben bereikbaar via: bianca@vandestadt.com of 06 215 475 26.

Van de Stadt Solutions

Bianca van de Stadt

Businesscoach
Prins Hendrikstraat 89
1501 AP Zaandam
bianca@vandestadt.com
06 215 475 26


KvKnr. 51542862
BTWnr. NL188627406B01


© 2019 Van de Stadt Solutions

Insert Content Template or Symbol